The Grinch: Christmas Adventures (PS4)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 14 500 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Próbáld meg meghiúsítani a karácsonyt ebben az ünnepi platformerben - és segíts a Grincs szívének másfél számmal növekedni!
Légy alattomos, és lopd el az összes ajándékot Whoville-ben! Szerencsére a Grincsnek van néhány félelmetes, szörnyűséges módja, hogy ezt meg is tegye - hiszen egy Mikulás-jelmez, egy lasszó és egy gyors hódeszka segít neki leküzdeni a karácsonyi témájú akadályokat a havas helyeken.
A Dr. Seuss illusztrációi által ihletett látványvilággal és a Grincs és Max kétjátékos módjával a Grinch: Karácsonyi kalandok egy új, szórakoztató módja a karácsonyi klasszikus élvezeteinek.

Termékparaméterek

Katalógus szám 85831 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Műfaj Gyerek, Kalandjátékok, Platformjáték Multiplayer Igen
Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek