The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (SWITCH)

Elérhetőség : Utolsó darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 19 820 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Szállj fel az égbe, ránts kardot, és éld át a Legend of Zelda-sorozat legrégebbi történetét. Csatlakozz Linkhez, és mentsd meg Zeldát, gyermekkori barátodat, akinek szembe kell néznie a sorsával. Mássz fel a lebegő szigetek között, és ereszkedj le a felszíni világ alattomos világába a The Legend of Zelda: Skyward Sword frissített HD változatában.

Lendítsd a kardodat és döntsd meg az ütéseidet, hogy az intuitív mozgásvezérléssel felismerd és áttörd ellenfeleid védelmét. Link minden egyes csapásod szögéhez igazodik a Joy-Con kontrollerrel, így egy magával ragadó, stratégiára és precizitásra épülő kardforgatási élményt nyújt. A Nintendo Switch simább, erősebb rendszerének és HD grafikájának köszönhetően a mozdulatok simábbak és azonnaliak lesznek. Használd ki az újonnan hozzáadott, csak gombokkal való irányítás előnyeit - tökéletes a kézi módban vagy Nintendo Switch Lite-on való játékhoz.


Termékparaméterek

Katalógus szám 52774 Jótállás 2 év
Csomagolás EN, NL Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Nintendo Játék nyelve EN
Műfaj Akció, RPG Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek