Xbox Series X Wireless Controller QAU-00027 - Aqua Shift (XSX)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (9 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 7.10.
Az ár áfával: 19 320 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Csomagolás nélküli vezérlő (ún. bulk).


Gamepad Xbox Series, Xbox One, PC, mobil és táblagép, kompatibilis Android, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm-es csatlakozó (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elem, rezgés, analóg botok, Aqua Shift Special Edition, színváltós kék fényvisszaverődéssel és csavarható markolatokkal

Xbox vezeték nélküli vezérlő Aqua Shift Special Edition gamepad
Az Xbox One játékkonzol következő generációjának érkezésével együtt a Microsoft úgy döntött, hogy egy teljesen nélkülözhetetlen kiegészítő készletet - a gamepadot - frissíti. Bár a fő kezelőszervek gyakorlatilag azonosak, néhány észrevehető fejlesztés történt. Például az összes elem általános lekerekítése, hogy könnyebb legyen kézben tartani. A gyakorlatban a sok eszközön való kompatibilitás örvendetes lesz.
Nagyobb kényelem a texturált fogantyúval
A textúrázott ravaszok és gombok úgy lettek kialakítva, hogy a kontrollert könnyebb legyen a kezedben tartani, még több órás játék után is.
Hibrid irányított vezérlő
Az Xbox Wireless Controller Aqua Shift Special Edition játékvezérlő egy teljesen újratervezett irányvezérlővel rendelkezik. Ezáltal gyorsabbá és könnyebbé válik a mozgás irányítása minden irányban.
Megosztás gomb
A dedikált megosztás gombnak azért van értelme, mert így teljesen intuitív módon oszthatod meg barátaiddal vagy rajongóiddal az éppen átélt játékélményt.
Zökkenőmentes csatlakoztathatóság
A Bluetooth LE-nek és az USB-C-nek köszönhetően az új vezérlő nemcsak a régebbi Xboxokkal, hanem a PC-kkel és az Android-alapú eszközökkel is kompatibilis. És a töltés? Használj kiváló minőségű AA újratölthető elemeket vagy az opcionális újratölthető akkumulátorcsomagot.

Termékparaméterek

Katalógus szám 69410 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Gyártó Microsoft
Platform PC, Xbox One, Xbox Series X

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek