Call of Duty: Modern Warfare 3 (PS4)

Változat kiválasztása: Segítség - miben eltérőek a változatok?


5 és több darab raktáron
26 110 Ft

5 és több darab raktáron
26 110 Ft
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 12.7.
Az ár áfával: 26 110 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Az előrendeléssel együtt megkapja:

  • Korai hozzáférés a nyílt bétához - PlayStation® first*

PS5-frissítés elérhető: a játék digitális PS5-verzióra való frissítése további költség nélkül. Lemezmeghajtóval rendelkező PS5 konzolra lesz szükséged, ha a vonatkozó lemezmásolatokat PS4-ről szeretnéd frissíteni. Playstation.com/segítség

Tartalmazza a következőket:

  • Cross Gen Bundle a Call of Duty®: Modern Warfare® III-hoz
  • Tartalmazza a játék PS4™ és PS5™ verzióját.

TESTRE SZABHATOD VAGY MEGHALHATSZ A VÉGSŐ FENYEGETÉS ELLENI HARCBAN

A rekordokat döntögető Call of Duty®: Modern Warfare® II közvetlen folytatásában Price kapitány és a 141-es különítmény a végső fenyegetéssel száll szembe. Az ultranacionalista háborús bűnös Vladimir Makarov felerősíti befolyását a világban, és a Task Force 141-et olyan harcra kényszeríti, mint még soha.

A harc döntéseket jelent - különböző felszerelések, különböző utak a küldetés során. A Call of Duty® kampány jellegzetes filmes küldetései mellett a Modern Warfare® III a nyílt harci küldetéseket is bevezeti, amelyek nagyobb választási lehetőséget biztosítanak a játékosoknak. Nincs egyféle megoldás - csak rajtad múlik, hogy a lopakodó megközelítést választod, vagy hangosan csapsz le minden ellenségre.

ITT AZ IDEJE, HOGY RENDEZZE A RÉGI SZÁMLÁKAT ÉS ÚJRAKEZDJE AZ ÚJAKAT

A Modern Warfare® III a Call of Duty® 20. évfordulóját ünnepli a valaha összeállított legnagyobb egyjátékos pályagyűjteménnyel - köztük népszerű és vadonatúj darabokkal. Az eredeti Modern Warfare® 2 (2009) mind a 16 eredeti pályája új játékmódokkal és játékmenet-funkciókkal lett feljavítva, és a megjelenés napján elérhető lesz, míg a játék megjelenés utáni élő szezonja több mint 12 teljesen új 6v6-os alaptérképpel elevenedik meg.

A Modern Warfare III új Ground War pályákkal is megjelenik, amelyek innovatív játékteret és a népszerű War Mode epikus visszatérését és bővítését hozzák magukkal, amely először a 2017-es Call of Duty®: WWII-ben jelent meg.

ZOMBIK EGY TELJESEN ÚJ, NYITOTT VILÁGBAN.

A legelső alkalommal állj össze más osztagokkal, és élj túl a Call of Duty® Zombies eddigi legújabb pályáján az élőhalottak hatalmas hordái elleni harcban. A Modern Warfare® Zombies (MWZ) új történetet mesél el a Treyarch Zombies-ról, és bemutatja a küldetéseket, az alapvető zombis funkciókat és a felfedezhető titkokat. Készülj fel a túlélésért folytatott harcra egy nyílt világú PvE csatában a Call of Duty történetének legnagyobb ellenségei ellen.

*A platformokon való elérhetőség és a béta megjelenési dátuma változhat. Részletekért látogass el a www.callofduty.com/beta weboldalra. A nyílt béta minimális időtartama 2 nap. Az ajánlat korlátozott ideig érvényes. A letöltéshez PlayStation®Plus előfizetés szükséges lehet.

A részletekért lásd a www.callofduty.com oldalon.

© 2023 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY WARZONE és MODERN WARFARE az Activision Publishing, Inc. védjegyei. Minden más védjegy és kereskedelmi név a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. Ez a termék az Id Software-től ("Id Technology") licencelt szoftvertechnológiát tartalmaz. Id Technology © 1999-2023 Id Software, Inc.

Termékparaméterek

Katalógus szám 85009 Jótállás 2 év
Csomagolás EN, IT Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Activision Játék nyelve EN
Motívum Call of Duty Műfaj Akció
Multiplayer Igen Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek