Carrera Slot 1.First: Paw Patrol - Chase & Marshall On the Track 1:50 (20063033)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (8 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi kedden 5.21.
Az ár áfával: 14 500 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Barátaid és segítőid 4 pilótával - most már a versenypályán is!
A PAW Ptrol sisakok a könnycseppes sorozatban. Akár bajban vannak az emberek, akár problémákat kell megoldaniuk, vagy egyszerűen csak segíteniük kell a mindennapi ügyekben - a kutyák felszerelésüknek köszönhetően mindig ott vannak. A PAW Ptrol minden egyes tagjának nemcsak sajátos karaktere van, hanem saját közlekedési eszköze is - ezt a verseny formálisan is megköveteli! Most már csak azt kérdezzük, ki lesz a győztes az édes kutyák közül? A szimpatikus kutyaköhögés mindkét esetben bizonyítani fog, és a kutyás ugatással hatalmas szórakozásban lesz részed.
Ki a gyorsabb, ha valami történik?
Ezzel a CARRERA FIRST PAW Pkontrol szettel a készletben található közúti autóval szemben egy Marshall talmat modell, egy tűzoltó és egy sportos felfújható Chase pálcika figura, valamint egy rendőrautó áll. Mindkét 1:50 méretarányú borító egy 2,4 méter hosszú versenypályán veszi fel a versenyt, hogy izgalmas párbajokat és résekkel tarkított, tipikus PAW Ptrol útvonal-összeállításban szálljon harcba - egyszerűen csak a helyes! A pályán minden kéménynek egyszer kell áthaladnia a körön. Ez egy további vezeték nélküli tényezőt biztosít. A PAW Patrol irányítási engedéllyel a Carrera FIRST szett tökéletes arra, hogy minden fiatal versenyzőt elmerítsen a szenvedélyes kutyás csapatok világában. A készlet két gyerekbarát kézi vezérlőt tartalmaz. Az autók vezetéséhez C típusú elemekre van szükség.
Különleges jellemzők:
Gyroszkóp az extra játékmenetért
Pálya hossza: 2,4 méter
3 éves kortól
Szállítási terjedelem
Versenypálya
2x autó
Kézi vezérlő
Csatlakozó sínek
Egyenes
1/90°-os kanyar
2x légcsavar kúp

Termékparaméterek

Katalógus szám 78245 Jótállás 2 év
Motívum Tlapková patrola

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek