Cult of the Lamb (SWITCH)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

A Cult of the Lamb egy megszállott bárány szerepébe helyezi a játékost, akit egy gonosz idegen mentett meg, és akinek az adósságát úgy kell visszafizetnie, hogy hűséges követőket épít a nevében.
Alapítsd meg a saját szektádat a hamis próféták földjén, merészkedj a különböző és titokzatos régiókba, hogy hűséges közösséget építs az erdő imádóiból, és terjeszd a szavadat, hogy az egyetlen igaz szektává válj.
ÉPÍTSD FEL A NYÁJADAT
Gyűjts és használj nyersanyagokat új építmények építéséhez, végezz sötét rituálékat az istenek megbékítésére, és tarts prédikációkat, hogy megerősítsd nyájad hitét.
PUSZTÍTSD EL A HITETLENEKET
Fedezz fel egy hatalmas, véletlenszerűen generált világot, harcolj ellenségek hordáival, és győzd le a rivális szekták vezetőit, hogy elnyerd hatalmukat, és megerősítsd szektád dominanciáját.
TERJESZD AZ IGÉT
Kiképezd nyájadat, és indulj el egy küldetésre, hogy felfedezd öt titokzatos régió titkait. Tisztítsd meg a hitetleneket, terjeszd a megvilágosodást és végezz misztikus rituálékat a hatalmas bárányistenné válásod útján.


Termékparaméterek

Katalógus szám 78743 Jótállás 2 év
Csomagolás EN, NL Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Műfaj Kalandjátékok, Sport Multiplayer Nem
Platform SWITCH

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek