Elden Ring - Shadow of the Erdtree Edition (PS5)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 6.27.
Az ár áfával: 28 650 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Itt az ideje, hogy visszatérjünk a FromSoftware Hidetaka Miyazaki és George R. R. Martin, az A Song of Ice and Fire című mesteri fantasy-sorozat szerzője által megalkotott varázslatos és veszélyes világba.

Az ELDEN RING Shadow of the Erdtree Edition tartalmazza:
  • ELDEN RING alapjáték (lemez)
  • ELDEN RING Shadow of the Erdtree bővítmény (digitális)
AzELDEN RING, amely több száz díjat nyert, köztük a The Game Awards "Az év játéka" és a Golden Joystick Awards "Az év végső játéka" díját, új kalandot hoz a Tarnished in the Lands Betweenbe.

AzELDEN RING Shadow of the Erdtree DLC a FromSoftware eddigi legnagyobb bővítménye, amelyben a játékosoknak a világ rejtett titkait kell felfedniük az elismert akció-fantasy RPG-ből.
Az új történet
Az Empyrean Miquella vezetésével a játékosok meghívást kapnak az Árnyék Földjére, az Erdtree által beborított helyre, ahová Marika istennő lába először tette be a lábát.
Ezeken a különös, új földeken a játékosok felfedezik a világ sötét titkait, és találkoznak másokkal, akik hátsó szándékkal követik Miquella nyomdokain.
Fedezz fel egy ismerős világot, amely tele van új titkokkal.
AzELDEN RING Shadow of the Erdtree túlmutat a játékosokon, és lehetővé teszi számukra, hogy felfedezzék az Árnyak Földjét, azELDEN RING vadonatúj világát.
A játékosok zökkenőmentesen utazhatnak oda-vissza a változatos helyzetekkel és gondosan kidolgozott dungeonokkal átszőtt kiterjedt pályák között, ahol félelmetes ellenségek garázdálkodnak.
Egy még magával ragadóbb RPG
A Shadow of the Erdtree új fegyvereket, felszereléseket, fegyverkészségeket és varázslatokat ad hozzá, amelyek az ELDEN RING alapjátékban nem találhatók meg, valamint új ellenségeket, főnöki összecsapásokat és történeteket, amelyek tovább fokozzák a játékosok RPG szabadságát.
Szembe kell nézned ezekkel a fenyegetésekkel az új képességekkel, amelyeket kiérdemelhetsz.

Termékparaméterek

Katalógus szám 87636 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Bandai Namco Játék nyelve EN
Motívum Elden Ring Műfaj Akció, Kalandjátékok, RPG
Multiplayer Nem Platform PS5

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek