F1 24 (PS4)

Elérhetőség : 5 és több darab raktáron
Kiszállítás : A beszállító beszerzi csütörtökön 6.27.
Az ár áfával: 29 150 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Lépj közelebb a rajtrácshoz az FIA Formula One World Championship™ 2024 hivatalos videojátékával!
Ajándék a megrendelésedhez*: egy Formula One fém kulcstartó

*a készlet erejéig érvényes

Készülj fel arra, hogy az EA Sports F1 24 játékkal lángra lobbantod a versenyzés iránti szenvedélyedet. 20 népszerű versenyző és 10 F1 csapat hivatalos felállásával ülj be a 2024-es frissített autók volánja mögé.
Vesd bele magad a versenyzésbe a bajnokoddal a teljesen új Driver Career Mode-ban, vagy hozd létre álmaid csapatát, és küzdj a győzelemért a My Team Career Mode-ban. Versenyezz osztott képernyős vagy kibővített, platformok közötti többjátékos módban, vagy légy még közösségi az új Racenet ligákkal.
Vegyülj el az autóval az EA SPORTS Dynamic Handling technológiájának köszönhetően autentikus kezelhetőséggel és fizikával. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően még jobban irányíthatod, hogy személyes vezetési stílusod hogyan befolyásolja az autód teljesítményét és versenystratégiáját.

Termékparaméterek

Katalógus szám 88385 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó EA Sports Játék nyelve EN
Motívum Forma 1 Műfaj Stratégia, Verseny
Multiplayer Igen Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek