Gears of War Ultimate Edition (X1)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

A Gears of War végre remake-et kapott a következő konzolgenerációra, és remek taktikai akciót és többjátékos feszültséget hozhat az Xbox One tulajdonosoknak. Az emberi túlélésért folytatott küzdelem komor története.

A Gears of War életre kelti az ilyen típusú játékoktól elvárt hatalmas világokat, emlékezetes karaktereket, kooperatív játékmenetet és hiperrealisztikus harcot. Ráadásul néhány új meglepetés is vár ránk.

A Gears of War Ultimate Edition az első Gears of War továbbfejlesztett változata, amelyet 1080p-ben, 60fps sebességgel élvezhetünk majd. Természetesen tartalmazni fog egy egyjátékos sztorikampányt, valamint többjátékos módot is.

Mire számíthatunk?

Egy lebilincselő és izgalmas történetet. Filmszerű animált jelenetek, filmszerű mozgóképek és játékbeli történet eleveníti meg a kemény és érzelmekkel teli elbeszélést. Főhősünknek - Marcus Fenixnek - és lövöldöző csapatának minden rendelkezésre álló technológiai eszközt be kell vetnie, hogy megvédjék magukat a szörnyű sáskák hordái ellen, akik túlerőben vannak.

Az újgenerációs látványvilág minden kütyüt kihasznál, és maximális részletességgel adja vissza a hatalmas csatatereket. Gazdag, dinamikus világ vár rád, hihetetlenül valósághű részletességgel ábrázolva. A karakterek nagyszerű minőségét egy kiváló animációs rendszer kelti életre, integrált fizikával, így valóban élő lényekké válnak, akik intelligensen reagálnak a körülöttük zajló eseményekre.

Hiperrealisztikus és intenzív harc. A Gears of Warban a csatatér valóban halálos hely - csak egy bolond menne ki a nyílt terepre - és ha mégis, akkor nagyon gyorsan meghalna. A túléléshez minden stratégiai képességedet be kell vetned, fedezékbe kell vonulnod minden mögé, amit a teljesen interaktív és dinamikus környezet kínál, és vakító tűzzel kell meglepned az ellenséget. Használd ki a fegyvereidet, és bízz a csapattársaidban, hogy fedezzenek. Együtt biztosan legyőzitek a félelmetes ellenséget.

Termékparaméterek

Katalógus szám 15581 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Gyártó Microsoft
Játék nyelve EN Motívum Gears of War
Műfaj Akció Platform Xbox One

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek