Hellpoint (PS4)

Hellpoint (PS4)
A képek csak illusztrációk - mindig a termékleírásban szereplő adatok érvényesek.
Videó lejátszása
Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi szerdán 8.24.. Kattints további információkért
Az ár áfával: 13 030 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Ve hře Hellpoint představuje studio Cradle Game nový drsný temný sci-fi fantasy svět, do kterého se hráči ponoří, s opojnou atmosférou, znepokojivou zvukovou kulisou a ještě bizarnějším obsazením postav a stvoření.
 
Hra se odehrává na Irid Novo, opuštěné vesmírné kolonii obíhající v reálném čase kolem zlověstné černé díry. Zdá se, že všichni obyvatelé trpěli hrozným neštěstím zvaným Sloučení. Hrajete za Spawn, bezduchého, mechanicky vytištěného otroka nuceného zúčastnit se podivného vědeckého experimentu, který skrývá mnoho temných tajemství.


 

Termékparaméterek

Katalógus szám 72245 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Merge Games Játék nyelve EN
Műfaj Akció, RPG Multiplayer Nem
Platform PS4

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek