KontrolFreek - Precision Rings Mixed 6-Pack (PS4/PS5/X1/SWITCH)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Különböző keménységű gyűrűk keveréke analóg karokhoz a KontrolFreek által
Ideális lövöldözős játékokhoz; ezek a gyűrűk ellenállást hoznak létre az analóg botok mozgatásakor, javítva az ellenfél megcélzását. A rugalmas, nedvességelvezető anyag ellenáll a kéz- és ujjzsírnak, tompítja a hangot, és gyorsan visszanyeri eredeti alakját, így a gyűrűket újra és újra használhatja.
  • Szabadalmaztatott habanyag, tartós
  • ellenállást biztosít a kar mozgásának
  • Gyorsabb, pontosabb mozdulatokat tesz lehetővé nagyobb érzékenység mellett
  • Kompatibilis a Kontrol Freek analóg kartartozékokkal
  • Univerzális kialakítás a legtöbb analóg kontrollerhez illeszkedik (PS4 Dualshock, PS5 DualSense, Xbox One, Nintendo Switch Pro Controller)

Termékparaméterek

Katalógus szám 81379 Jótállás 2 év
Gyártó többi Platform PS4, PS5, SWITCH, Xbox One

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek