Leadjoy VX2 AimBox Keyboard and Mouse adapter

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Kiváló pontosságával és platformokon átívelő kompatibilitásával a Leadjoy VX AimBox az egyik legnépszerűbb asztali készlet lett a konzolos játékosok körében az egér és billentyűzet vezérléséhez. Most jön a második változata, a VX2 AimBox, beépített 3,5 mm-es audiocsatlakozóval és PS5 játékok támogatásával. Mostantól nem csak jobban hallhatsz és beszélhetsz a saját játékvilágodban, de a PS5 konzol PS5 játékaiban is több szórakozást élvezhetsz. Emellett a GameSir alkalmazáson keresztül szabadon finomhangolhatod a játékbeállításokat, például az egér, az ADS, a billentyűleképezés, a joystick és a fényhatások beállításait. Ez azt jelenti, hogy a VX2 AimBox amellett, hogy PC-s játékélményt nyújt, teljes körű egyéni vezérlést tesz lehetővé, függetlenül a konzol bemeneti eszközétől vagy játékstílusától.
Főbb jellemzők:
1. Beszéljen, halljon és nyerjen többet a Leadjoy VX2 AimBox készülékével. Csatlakoztassa kedvenc fejhallgatóját a beépített 3,5 mm-es audiocsatlakozóhoz, merüljön el közvetlenül a játék világában, és hagyja maga mögött a többi hangot. A VX2 AimBox segítségével hallani fogod ellenségeid minden mozdulatát, és cseveghetsz csapattársaiddal, hagyva, hogy a hang lélegzetelállító elmélyüléshez és dicsőséghez vezessen.
Megjegyzés: A 3,5 mm-es audiocsatlakozót a PS5 konzol nem támogatja.
Nyisson ki több lehetőséget SOME PS5-exkluzív játékokban El tudod képzelni, hogy PS5-exkluzív játékokkal csak billentyűzettel és egérrel játszol? Csak próbáld ki a Leadjoy VX2 AimBox segítségével, a gyors forgatás és a könnyű célzás például a Returnalban felejthetetlenné teszi a játékélményt.
Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a PS5-ös játékok VX2 AimBoxon való lejátszásához a Sony által licencelt, harmadik féltől származó kontrollerre van szükség, és nem minden PS5-ös játék támogatott. A legtöbb játszható játék PS5 exkluzív cím, mint például a Returnal, Back 4 Blood, Battlefield 2042, Call Of Duty: Vanguard, Deathloop, Diablo II: Resurrected, Doom Eternal, eFootball2022, Far Cry 6, FIFA 22, Final Fantasy VII Remake, Fortnite, Ghost of Tsushima Directors Cut, GTA Trilogy: Definitive Edition, Kena: Bridge of, Spirits, Rainbow Six Siege, Sakura Nova, Sakura Swim Club, Warframe, World Of Tanks, Wreckfest stb. Nem javasoljuk a VX2 AimBox megvásárlását, hacsak nem rendelkezik a Sony által engedélyezett harmadik féltől származó meghajtókkal.
PC-s élmény a konzolokon: Nem minden konzolos játék kezelhető jól kontrollerrel, különösen a precíz célzást és gyors reflexeket igénylő lövöldéknél. Ezért sok játékos a billentyűzet és az egér játékához fordul. Mivel a billentyűzet a lehetséges bemenetek széles választékával kellő rugalmasságot biztosít a játékosok számára a játékstílusban, a forgatás és a célzás könnyebb és pontosabb. A fejlett Agility Translation technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztassa a VX2 AimBox-ot a konzoljához, és játsszon a billentyűzettel és egérrel úgy, mintha PC-n játszana.
A VX2 AimBox egy platformok közötti bemeneti adapter, amely kompatibilis az Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolokkal.
Nagymértékben testreszabható minden egyes játékhoz a GameSir segítségével: A különböző játékosok és a különböző játékok különböző játékbeállításokat igényelnek. A GameSir alkalmazással finomhangolhatod az egér, a kamera, a joystick, a billentyűk és a világítás beállításait, így teljes irányítást kapsz a csatatéren az általad preferált és megszokott konfigurációval.
Apró részletek, nagy különbségek:
A. Vezeték nélküli és vezetékes egér és billentyűzet támogatása: A VX2 AimBox lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák az általuk preferált egeret és billentyűzetet, legyen az vezeték nélküli vagy vezetékes.
Megjegyzés: Nem támogatja a további illesztőprogram telepítését igénylő egeret és billentyűzetet.
B. Megfordítható USB portok, rugalmas kábelezés.
C. Hozzáadott belső ellensúly, szilárd
D. Szilikon gumiból készült csúszásgátló párnák a készülék alatt
A készülék belsejében ellensúlyokkal és a készülék alatt szilikon gumiból készült párnákkal felszerelve a VX2 AimBox még izgalmas csaták során is a helyén marad.
Főbb jellemzők
Következő generációs bemeneti adapter konzolokhoz
3,5 mm-es audiocsatlakozó
PC-s játékélmény a konzolokon
Fejlett VX Smart Translator technológia
Nagymértékben testreszabható minden egyes játékhoz APP-on keresztül
Megfordítható USB 2.0 port
Műszaki specifikációk:
Támogatott platformok: Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch
Csatlakoztathatóság: Vezetékes kapcsolat (a kontrollerhez és a konzolhoz); vezetékes és vezeték nélküli 2,4 GHz-es kapcsolat (billentyűzethez és egérhez); Bluetooth 5.0 (a GameSir alkalmazáshoz)
3,5 mm-es audiocsatlakozó: Igen (a PS5 nem támogatja)
Akkumulátor: Nem
Micro-USB kábel hossza: 50 cm.
50 cm / 1,64 ft.
Termékméret: 805818,5 mm / 3,152.280,73 hüvelyk
Nettó súly: 84 g
Csomag mérete: 12912329 mm / 5,084,841.14 in
Bruttó súly: 186 g

Termékparaméterek

Katalógus szám 77727 Jótállás 2 év
Platform PS4, PS5, SWITCH, Xbox One, Xbox Series X

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek