LEGO® Art: The Rolling Stones (31206)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (8 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi kedden 5.21.
Az ár áfával: 59 340 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Lehet, hogy igaz, hogy "Nem mindig kaphatod meg, amit akarsz", de az biztos, hogy a LEGO® Art The Rolling Stones (31206) segítségével a rock'n'roll és a legendás Stones rajongói megépíthetik minden idők egyik leghíresebb zenei logóját. Minden egyes darab, amit összeraksz, egyben tisztelgés is lesz az ikonikus rockzenekar előtt.

Ne szégyelld a zenei ízlésedet!

Építsd meg a Rolling Stones összetéveszthetetlen 3D-s logóját, hogy megünnepeld a zenei legenda 60. évfordulóját. Szkenneld be a QR-kódot, és hallgass meg egy különleges hangsávot közel egy órányi exkluzív tartalommal, hogy még jobban elmerülj az alkotás folyamatában, miközben megépíted a jellegzetes szájformát kilógó nyelvvel. Fejezd be az elkészült darabot egy különleges Rolling Stones epizóddal, majd csak mutasd meg büszkén, és akaszd fel otthon vagy az irodában a falra.

Mit fogsz létrehozni?

Üdvözöllek a személyes kreativitásod zónájában - a LEGO felnőtt építőszettek világában, ahol kikapcsolódhatsz, és megépítheted a szórakoztatóipart, az utazást, a számítógépes játékokat, a sportot, a tudományt, a technológiát, az autósportot és a történelmet ünneplő, bonyolult modelleket.

Rock 'n' roll - fedezd fel a legendás Stones-logó minden részletét, és építsd meg a The Rolling Stones 3D falmodelljét (31206) a LEGO® Art-tól, amelyet a zenekar 60. évfordulója alkalmából készítettek.

Bemutató darab - ez a lenyűgöző, 1998 darabos LEGO® készlet összesen 9 alátétet, egy különleges Rolling Stones darabot, egy téglakeretet, egy tégla elválasztót és 2 akasztót tartalmaz.

A rockereknek készült - tisztelegj a Rolling Stones munkássága előtt, és ünnepeld a zenekar 60. évfordulóját a zenekar logójának ikonikus LEGO® Art modelljével, amelyet az összeszerelés után büszkén akaszthatsz a faladra.

A rock klasszikusok hangjain - inspirálódj a zenéből, és hallgasd meg a kísérő hangsávot, hogy fokozd az eredeti élményt

Engedj a szenvedélyednek - készíts egy eredeti Stones-logót, és állítsd ki otthon vagy az irodádban. Ráadásul a modell egy meglepetést rejt, hogy megünnepelhesse a zenei legenda igazi mérföldkövét

Az eredeti ajándék - a LEGO® Art modell 57 cm magas és 47 cm széles, így tökéletesen alkalmas a falon vagy a polcon való elhelyezésre, és garantáltan örömet okoz minden zenebarátnak.

Illusztrált útmutató - egy átfogó útmutató füzet vezet végig a teljes projekten, így építés közben is felidézheted a Rolling Stones egyedülálló zenei karrierjét.

Felnőtt építési projekt - tisztelegj a zenei ikonok előtt a felnőtteknek szánt LEGO® Art készletekkel. Állj a híres művészek mellé, és fedezd fel a kreatív építés iránti szenvedélyedet.

Első a minőség - 1958 óta a LEGO® darabok megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, így következetesek, egymással kompatibilisek, és mindig könnyen össze- és szétszerelhetőek.

Első a biztonság - a LEGO® darabokat szigorú teszteknek vetjük alá. Minden LEGO Art készlet megfelel a szigorú előírásoknak. Így biztos lehetsz benne, hogy a Rolling Stones kollekció is elég strapabíró.

Termékparaméterek

Katalógus szám 72233 Jótállás 2 év
Motívum LEGO Filmes

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek