Marvels Iron Man PS VR (PS4) (SALE)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Felbontott darabról van szó – 100%-os állapotban, érvényes jótállással.

Vedd fel a PlayStation VR headsetet, öltözz legendás Marvel szuperhős bőrébe, és szállj szembe Vasember legnagyobb ellenségeivel akciódús csatákban, ahol a világ a tét.

Használd a két PlayStation Move mozgásvezérlőt, hogy beindítsd Vasember repulzorfúvóit, és robbanj az égbe a kezed ügyében lévő hi-tech fegyverekkel. Ha a páncélodat fel kell fejlesztened, irány Tony Stark műhelye, hogy testre szabd Vasember elegáns páncélját és elképesztő képességeit.

Termékparaméterek

Katalógus szám 90774 Jótállás 2 év
Csomagolás PL Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Sony Játék nyelve EN
Motívum MARVEL, MARVEL Superheroes Műfaj Akció
Multiplayer Nem Platform PS4 VR

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek