Mattel Barbie Extra: BlondeDoll with Bandana (HHN08)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (8 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi kedden 7.9.
Az ár áfával: 14 150 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Barbie Extra babák merész divatot és élénk színeket képviselnek, és nagyot szólnak! Minden Barbie babának saját, egyedi stílusa van, amely játékos és friss. És a háziállataik - mindegyik más és mindegyik imádnivaló - is rengeteg személyiséggel rendelkeznek! A Barbie Extra lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy felfedezzék az önkifejezést a stíluson keresztül, és izgalmas divat- és stílusjátékokat kínál a pozicionálható babákkal. A csillámokkal, gumimacikkal, emojikkal és merész hajjal szórakoznak a divattal - az EXTRA hangulatot mindenhová magukkal viszik.
  • Mindegyik kĂĽlön-kĂĽlön kaphatĂł, a rendelkezĂ©sre állás fĂĽggvĂ©nyĂ©ben.
  • A babák nem állhatnak önmagukban.
  • A szĂ­nek Ă©s a dĂ­szĂ­tĂ©sek változhatnak.

Termékparaméterek

Katalógus szám 90779 Jótállás 2 év

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek