Mattel Barbie Extra: Curvy Doll with Shimmer Look and Pet Puppy

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.8.
Az ár áfával: 10 980 Ft
 Kosárba

Termékleírás

A Barbie Extra babák merész divattal és élénk színekkel tündökölnek, és teljesen egyediek! Minden Barbie babának saját, egyedi stílusa van, amely játékos és szeszélyes. És a háziállataik! Mindegyikük más és más, és mindannyian aranyosak és saját, csodálatos személyiséggel is rendelkeznek.
A Barbie Extra baba lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy felfedezzék az önkifejezést a stíluson keresztül, és izgalmas, divattal teli játékot kínál.
Specifikációk:
  • Méret: 30 cm
  • 25.5 x 33 x 7.5 cm
  • Megjegyzés: Ajánlott életkor: 3 éves kortól, 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas.

Termékparaméterek

Katalógus szám 90783 Jótállás 2 év
Gyártó többi

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek