Barbie extra v růžové bundě

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.8.
Az ár áfával: 14 150 Ft
 Kosárba

Termékleírás

Mattel Barbie Extra baba rózsaszín kabátban és háziállattal - Különleges stílus és szórakozás
A Barbie®Extra babák a merész divat és az élénk színek szinonimái, amelyek nagyot szólnak! Minden Barbie® babának egyedi és játékos stílusa van. Ezek a babák izgalmas divatélményt nyújtanak a mozgó babákkal és válogatott háziállataikkal.
Jellegzetes stílus: A Barbie® Extra babák a divattal való szórakozásról szólnak. Csillámokkal, gumimacikkal, emojikkal és jellegzetes hajjal rendelkeznek, EXTRA hangulatot varázsolva a játékidőbe.
Ezt a babát élénk rózsaszín, extra bolyhos kabátba öltöztették. A babához egy malacfigura is tartozik, levehető szarvval és egyszarvú szárnyakkal.
Kiegészítők és divat: A Barbie®Extra baba 15 darab divatot és kiegészítőt tartalmaz, köztük ruhákat, állatkiegészítőket és egyéb stílusos részleteket.
Kreativitás elősegítése: A Barbie®Extra babák lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy felfedezzék az önkifejezést a stíluson és a divaton keresztül. A gyerekek önbizalommal és kreativitással teli történeteket játszhatnak el.
Gyűjtők számára alkalmas: A 3 és 9 év közötti gyermekek imádni fogják gyűjteni ezeket a babákat és felfedezni a Barbie® világát.
A Barbie® Extra babák nagyobbak, merészebbek és szórakoztatóbbak. Minden baba egyedi, és egy kis extravaganciát visz a játékba. Adj lehetőséget gyermekeidnek, hogy Barbiecore stílusban játszhassanak, és felfedezzék a divat és a kreativitás világát.

Termékparaméterek

Katalógus szám 90785 Jótállás 2 év
Gyártó többi

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek