Barbie Extra minis a mazlĂ­ÄŤci

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 7.8.
Az ár áfával: 21 980 Ft
 Kosárba

Termékleírás

  • ABarbie Extra egy utazási tĂ©májĂş kĂ©szlet, amely minden Barbie baba szerelmesĂ©nek örömet okoz. A kĂ©szlet tökĂ©letes mĂ©retű a kis Barbie Extra babák Ă©s állatok számára. A gyerekek rengeteg Ă©rdekes elemet, tárolĂłrekeszt Ă©s zugot találnak benne. A Barbie Extra kĂ©szlet a következĹ‘ket tartalmazza: - egy kicsi, elegáns Barbie baba hosszĂş rĂłzsaszĂ­n hajjal, szĂ­nes ruhával Ă©s szĹ‘rös bundával - kĂ©t kis állat - rengeteg meglepetĂ©s a takarásban - szĂ­nes játĂ©kterek az állatok Ă©s a kis Barbie babák számára (további babák Ă©s állatok kĂĽlön kaphatĂłk),
  • Tartalmazza: - egy partiszobát - egy öltözĹ‘t - egy szabadtĂ©ri pihenĹ‘helyet - egy medencĂ©t csĂşszdával - egy kivehetĹ‘ felfĂşjhatĂł egyszarvĂşt - egy mozgathatĂł puffliftet - tárolást fiĂłkokban Ă©s rekeszekben, majd csak össze kell csukni a bĹ‘rönd alakĂş kĂ©szletet Ă©s magaddal viheted - Ă©s nyaralási kiegĂ©szĂ­tĹ‘ket: 2 napozóágy, egy kivehetĹ‘ felfĂşjhatĂł egyszarvĂş, egy strandlabda, 2 kefe, egy tĂĽkör, napszemĂĽveg Ă©s egy fĂ©nykĂ©pezĹ‘gĂ©p.
  • Az utazĂłszett hordozĂłfogantyĂşval rendelkezik.
  • A baba nem áll önállĂłan.
  • A szĂ­nek Ă©s a dĂ­szĂ­tĹ‘elemek változhatnak.
  • A csomag mĂ©retei: 38,2x32,4x13,2cm
  • Életkor: 3+

Termékparaméterek

Katalógus szám 90777 Jótállás 2 év

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különbözĹ‘ nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétĹ‘l. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különbözĹ‘ nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek