My Fantastic Ranch (PC)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik.
A játékmenetet úgy tervezték, hogy a gyerekek számára is könnyen hozzáférhető legyen, és egy álomfarm fejlesztését és irányítását foglalja magában. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia róluk, lovasórákat szerveznie, és a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz illesztenie, figyelve, ahogy együtt fejlődnek, és segítve őket a versenyeken és vetélkedőkön való részvételben, amelyek dicsőséget hoznak a farmnak.

A My Fantastic Ranch egyedi dizájnja tökéletesen alkalmas arra, hogy fejlessze gyermeked menedzsmentkészségét egy hihetetlenül aranyos állatokkal teli fantáziavilágban.
  • Egy lélegzetelállító világ egy királysággal, egy herceggel és egy hercegnővel.
  • 4 különböző fajta unikornis és sárkány egyedi dizájnnal, amelyeket megszelídíthetsz
  • 24 épület és dekoráció, amelyeket feloldhatsz, hogy felépíthesd álmaid farmját
  • 5 féle lecke a diákok és kedvenc állataik szórakoztatására: lovaglás, repülés, akrobatika, varázslatos rakétalövészet, fesztivál
  • Rengeteg küldetést kell teljesítened minden nap, hogy nyersanyagokat és hírnevet szerezz
  • 2 játékmód: normál vagy álom mód, ahol korlátlanul építheted a farmot

Termékparaméterek

Katalógus szám 72038 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó Nacon Játék nyelve EN
Műfaj Gyerek, Menedzseres Platform PC

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek