Scribblenauts Showdown (X1)

Elérhetőség : Beszállító raktárán (7 nap)
Kiszállítás : A beszállító beszerzi hétfőn 12.18.
Az ár áfával: 2 730 Ft
 Kosárba
A rendeléshez ingyen kapsz:

Termékleírás

Merülj el a Scribblenauts őrült partijátékban, ahol az eredeti szóbeviteli rendszernek és a terjedelmes szótárnak köszönhetően számos izgalmas minijátékban veheted fel a harcot barátaiddal!

Átkozódj a győzelem felé a kiterjedt játéktáblán - húzz kártyákat, hogy meghiúsítsd ellenfeleid terveit, használd a fantáziádat, hogy a 35 000 szavas szótárban szinte bármit kitölts, és biztosítsd a győzelmet a több mint 25 minijátékban.

Csatlakozz akár három barátodhoz a teljesen új parti módban, ahol kártyaalapú stratégia és kreatív képességek segítségével kell elképzelned a győzelemhez vezető utat. A "Word" minijátékokban a Scribblenauts széles szókincsének legjobb tárgyait és karaktereit kell felhasználnod, míg az akcióorientált "Quick" minijátékok a kihívást elsőként teljesítő játékosokat jutalmazzák.

Vedd fel a harcot egy barátoddal a több mint 25 minijátékban, amelyek minden játékszakaszban mások lesznek. A Versus lehetővé teszi a folyamatos játékot, egyik játékot a másik után tálalva a játékosoknak egy nagyszerű és végtelenül szórakoztató mixben. Ez a mód szólóban is játszható.

Fedezz fel új lehetőségeket a sorozat népszerű kreatív játszóterén. Egy-két játékos nyolc kihívást jelentő pályán teheti próbára fantáziáját, és teljesítheti a kihívásokat, amelyekkel rejtett "csillagokat" és eredményeket szerezhet. A homokozóban a játékosok is kipróbálhatják kreativitásukat, és bármilyen tárgyat létrehozhatnak, amit csak el tudnak képzelni.

Termékparaméterek

Katalógus szám 20211 Jótállás 2 év
Csomagolás EN, FR Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó WB Games Játék nyelve EN
Műfaj Családi, Gyerek, Logikai Platform Xbox One

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek