Worms W.M.D. All Stars (X1)

watchDog.title

watchDog.challenge
watchDog.gdpr

Termékleírás

Az ismerős férgek visszatértek eddigi legpusztítóbb játékukban. A lenyűgöző 2D-s, kézzel festett látványvilággal, új fegyverekkel, valamint a tárgykészítés, a járművek, az épületek és természetesen a szeretett klasszikus fegyverek visszatérésével és játékstílusával a Worms W.M.D a sorozat eddigi legjobb élménye lesz. Dolgozd végig magad a kampányban 30, növekvő nehézségű pályán, a rendelkezésedre álló klasszikus és új fegyverek nagy arzenálját használva. Használd az új járműveket, hogy káoszt okozz az ellenség soraiban, és használd az épületeket, hogy taktikai előnyökhöz juss, miközben megpróbálod uralni a csatateret. Vedd fel a harcot öt ellenséggel egy szórakoztató taktikai háborúban, ahol minden játékosnak akár nyolc féreg is a rendelkezésére állhat, akár helyi, akár online többjátékos módban, amely a ranglistás játékot is magában foglalja. Fröcsköld le ellenfeleidet egy betonszamárral. Szaggasd őket darabokra féreghússal a szent gránátnak köszönhetően. Engedj rájuk halálos záport helikopterekkel, vagy robbantsd őket a semmibe tankokkal. A 80 fegyvert és segédeszközt tartalmazó játék garantáltan a legjobb kaotikus remekmű lesz. Elképesztően 2D A sorozat legjobb megvalósítása, teljesen új féregjárat és elképesztően digitálisan festett 2D képek. Járművek A War Between the Worms a járművek bevezetésével válik komolyabbá. Uralkodj a szárazföldön tankokkal, szállj fel és emeld fel a poklot helikopterekkel és még sok mással. Épületek Szerezz taktikai előnyt azzal, hogy a férgeket épületekbe rejted, hogy megvédd őket a támadásoktól. Tárgyak létrehozása Az ellenfelek fordulói alatt már nem kell csak várnod. Gyűjtsd össze az égből hulló anyagládákat, és hozz létre ördögi fegyverfejlesztéseket, például az Elektromos bárányt, a Páncélos öklű pitét és a Szent aknát, hogy elpusztítsd ellenségeidet. Klasszikus fizika és játékstílus Az új motor átalakítja a rajongók kedvenc versenyének hangulatát. Emellett újra bevezeti a népszerű nindzsa-kötelet. Új és klasszikus fegyverek Több mint 80 fegyver áll készen az azonnali használatra. Számos visszatérő fegyvert találsz, valamint számos újdonságot, mint például egy nem kívánt ajándék, OMG-támadás vagy egy megkérdőjelezhető telefonakkumulátor. Rögzített fegyverek Ha a 80 fegyver nem lenne elég, kipróbálhatod a pályákon található rögzített fegyvervéleményeket, hogy még nagyobb pusztítást végezz. Szórakoztató egyjátékos és helyi vagy online többjátékos lehetőségek A Worms W.M.D egy hatalmas arzenállal van tele, melyben edzőküldetések, kampányok és kihívások várnak a szólójátékra. Eddz magad, majd próbálj meg online játszani, hogy pusztítást végezz a többjátékos módokban, ezek a módok tartalmaznak ranglistás játékokat is. Minden játékban 6 játékos foglal helyet egy legfeljebb 8 féregből álló csapattal.

Termékparaméterek

Katalógus szám 17637 Jótállás 2 év
Csomagolás EN Disztribúció típusa Dobozos
Gyártó többi Játék nyelve EN
Műfaj Gyerek

Változatok - játékok nyelvváltozatai


Egyes gyártók különböző nyelvi változatokban küldik nekünk a játékokat, amelyek eltérhetnek a nyomtatott csomagolás nyelvétől. A konkurenciánknál bevett gyakorlat, hogy a különböző nyelvű változatokat nem jelölik meg - a magyar,cseh, angol változatokat a nyelv megjelölése nélkül szállítják ki - nálunk te választod ki, hogy milyen nyelvű terméket szeretnél rendelni, így nem érhet kellemetlen meglepetés a küldemény kicsomagolásakor.

Hacsak a változatnál nincs megjelölve másként, a játéknak ugyanaz a nyelve (szinkron és felirat), mint a magyar vagy az angol változatban.

Talált kategóriák


Talált termékek